45 jaar

 

Hoera! Je bent bijna een halve eeuw oud en dat moet gevierd worden! Voor 45e verjaardagen hebben we de perfecte versiering om een knalfeest te organiseren. Denk aan kleurrijke ballonnen, feestelijke slingers en grappige accessoires voor de jarige. Want laten we eerlijk zijn, op deze leeftijd draait het om plezier maken en genieten van het leven. Dus maak je klaar om de hele nacht te dansen en los te gaan, want op 45-jarige leeftijd ben je pas net begonnen! Leeftijd is slechts een getal, maar een geweldig verjaardagsfeestje is voor altijd!

Lees meer >
Filter producten

Feestelijke en functionele versiering

Onze versiering voor 45 jaar is niet alleen feestelijk, maar ook functioneel. Neem bijvoorbeeld onze cijferballonnen. Niet alleen kun je ze gebruiken om je 45e verjaardag te vieren, maar je kunt ze ook bewaren en opnieuw gebruiken wanneer je 54 wordt. Daarnaast geen gedoe met het verzamelen van 45 kaarsjes op je verjaardagstaart, kies gewoon voor onze stijlvolle cijferkaarsjes en voorkom brandgevaar terwijl je de taart met plezier aansnijdt.

En laten we de piñata niet vergeten. Met een blinddoek om kun je vol energie en zonder zorgen de piñata te lijf gaan. Het is het perfecte symbool van voor altijd jong blijven en plezier hebben, zelfs op je 45e verjaardag. En last but not least, de “I’m 45” button. Deze button is een leuke toevoeging aan je feestoutfit en een geweldige manier om je in stijl te laten stralen terwijl je geniet van je verjaardagstaart. 

45 jaar vieringen

Naast 45e verjaardagen, kan de versiering ook gebruikt worden voor andere speciale gelegenheden. Of je nu 45 jaar in dienst bent, of je zoekt versiering voor een trouwjubileum: onze 45 jaar versiering is veelzijdig en past bij elke viering. Zet je collega, vriend of partner in het zonnetje en verras ze met een goed geregeld feestje.

Bestel je feestversiering gemakkelijk online of breng een bezoekje aan onze winkel in Haarlem. Ons team helpt je graag met het uitzoeken van de juiste feestversieringen!