Verkleedsets

 

Jan Monnikendam is al meer dan 100 jaar dé Haarlemse feestwinkel en biedt voor iedere gelegenheid de mooiste verkleedsets aan. Met meer dan 10.000 producten vind je altijd iets wat je zoekt. Voor verschillende themafeestjes hebben wij de meest unieke producten. Ontdek snel ons complete aanbod van verkleedsets!

Lees meer >
Filter producten

Verkleedsets voor ieder feestje

Tijdens een verkleedfeestje wil je natuurlijk een origineel en uniek outfit dragen. Wij hebben daarom voor ieder type feestje een verkleedset. Ga als politie, soldaat, olifant, hippie of personal trainer: met ons assortiment zit er altijd wat voor je tussen. De setjes bestaan uit een volledig kostuum of juist uit een aantal unieke accessoires. De uitgebreide productbeschrijvingen voorzien je van de juiste maat, kleur en andere belangrijke kenmerken. Wil je meer weten over een product? Vraag gerust!

Verkleedkleding in alle maten

Een verkleedset moet goed zitten. Bij Jan Monnikendam vind je daarom verkleedkleding in alle maten. Voor zowel jong als oud hebben wij een geschikt pak. In de shop staan de verschillende maten beschreven. Twijfel je toch nog over de juiste pasvorm? Kom dan langs in onze vestiging in Haarlem. In de winkel kun je de kleding bekijken, passen en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van het juiste verkleedset!