Bruiloft decoratie

 

Geen trouwerij is compleet zonder bruiloft decoraties! Denk aan helium ballonnen, vlaggen, huldeschilden, rozenblaadjes, sterretjes, confetti poppers, taarttoppers en nog veel meer. Wij hebben talrijke prachtige, originele decoraties voor de bruiloft van je dromen. Kijk dus bij Jan Monnikendam en vind jouw ideale bruiloft versieringen. Voor deze en andere feestartikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Vier de liefde!

Lees meer >
Filter producten

Bruiloft versiering om op te hangen 

Echte bruiloft versiering zorgt ervoor dat gasten meteen weten: dit is een bruiloft! Om de zaak meteen te verhelderen kun je bijvoorbeeld trouwerij borden, gevelvlaggen of huldeschilden voor het bruidspaar ophangen, of het erf van de feestlocatie markeren met een markeerlint ‘bruidspaar’. De feestzaal kun je verder versieren met een van onze vele leuke bruiloftsslingers, vlaggenlijnen, lampionnen en mooie grote hartvormige helium folieballonnen met bijvoorbeeld ‘wedding day’, ‘love’ of ‘just married’. Een grote folieballon in de vorm van een duif maakt de huwelijksdag voor de tortelduifjes compleet. Of je nu gaat voor elegant of grappig: wij hebben iedere bruiloftsdecoratie die je zoekt.

Bruiloft accessoires

Geslaagde versiering valt of staat met de details. Denk bijvoorbeeld aan kleine dingen als confetti, of romantische tafelversiering in de vorm van rode rozenblaadjes. Ook hartvormige sterretjes en broches en mooie naamkaartjes zijn sfeerbepalende accessoires voor een bruiloft. Wist je dat wij ook een ruime collectie taarttoppers hebben? Natuurlijk hebben wij verschillende klassieke taarttoppers, maar ook toppers voor een huwelijk tussen mannen of vrouwen, voor een gouden bruiloft, en allerlei humoristische taarttoppers – voor een knipoog op deze serieuze dag. Gaat het bruidspaar naar buiten? Dan is het tijd om de confetti shooters te laten knallen! Laat het hartjes, vlinders of witte sliertjes regenen terwijl het bruidspaar hun gezamenlijke toekomst tegemoet treedt. 

Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfels? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de artikelen van dichtbij bekijken en uittesten. Wij helpen je graag met het vinden van de mooiste producten!