Bruiloft decoratie

 

Yes we do! Staat er binnenkort een bruiloft op de planning? Het regelen en organiseren van een bruiloft brengt behoorlijk wat werk met zich mee. Denk aan het regelen van een locatie, het uitnodigen van de gasten en het zorgen voor de juiste decoratie. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres voor het vinden van jouw perfecte versieringen. Denk bij bruiloft decoraties bijvoorbeeld aan helium ballonnen, vlaggen, huldeschilden, rozenblaadjes, sterretjes, confetti poppers, taarttoppers en nog veel meer artikelen. In ons uitgebreide assortiment vind je prachtige, originele versieringen voor de bruiloft van je dromen. Voor deze en andere feestartikelen kun je zowel in onze webshop als in onze fysieke winkel terecht. Vier de liefde!

Lees meer >
Filter producten

Versiering voor een bruiloft

Ga je trouwen of helpen opbouwen bij een bruiloft? Dan moet alles er natuurlijk wel pico bello uitzien. Ons uitgebreide assortiment decoraties maakt het mogelijk om een trouwerij helemaal aan te kleden zoals jij dat wilt! Met onze gouden ballonnen creëer je de perfecte trouwsfeer. Liever ballonnen in het wit? Dat kan natuurlijk ook. Bij een trouwerij kunnen slingers niet ontbreken. Bekijk onze ‘just married’ slingers in het roze of het wit. Ook kan de tafelversiering niet missen. Gebruik hier bijvoorbeeld rozenblaadjes  voor om het extra romantisch te maken.

Accessoires voor een bruiloft

Naast de versieringen hebben we ook verschillende soorten accessoires die de bruiloft tot een groot succes maken. Zo hebben we veel verschillende soorten taarttoppers, zoals het voetballende bruidspaar of het bruidspaar op het strand. Dit is een leuke toevoeging aan de bruidstaart dat het bruidspaar kenmerkt. Het is een speciaal moment en natuurlijk hoort daar een confetti shooter bij. Als het bruidspaar naar buiten loopt, knalt het publiek deze af. Ga voor een middel of grote confetti shooter. Ook hartvormige sterretjes, broches en naamkaartjes zijn sfeerbepalende accessoires voor een bruiloft. Voor in de avonduurtjes zijn sfeervolle witte lampionnen een mooie toevoeging voor aan de trouwerij. 

Maak van een bruiloft een feestje om nooit te vergeten met de versiering van Jan Monnikendam! Zie ons gehele assortiment voor bruiloften op de website.