Oranje wk en ek

 

Nederland oh Nederland, jij bent een kampioen! Wanneer er een WK of EK voor de deur staat, kleurt heel het land oranje. Bij Jan Monnikendam vind je de leukste oranje feestversiering waarmee jij het Nederlands elftal kan aanmoedigen. Laat de leeuw niet in zijn hempie staan en support onze helden naar de finale! Bekijk ons brede assortiment feestversiering voor het WK en EK.

Lees meer >
Filter producten

Oranje versiering WK en EK

Vlaggetjes in de straten, een banner uit het raam of een oranje vlag die wappert: je vindt het bij Jan Monnikendam. Hier kun je terecht voor de leukste oranje versiering. Versier je auto met een oranje motorkap hoes en bijpassende spiegelhoezen. Maar ook een grote pluche leeuw mag niet ontbreken in de oranje versiering! Serveer je drankjes in oranje cups en prik deze voetbalcocktailprikkers in je kaasblokjes.

Oranje verkleedkleding WK en EK

Een oranje shirt, trainingsjas of een heel pak? Het kan niet oranje genoeg! Fleur je schoenen op met deze oranje veters, draag een Holland petje of een mooie oranje cowboy bierhoed. Vergeet ook de bijpassende accessoires niet! Zoals deze leeuwenbek van rubber, een oranje kok schort of een mooie bril. Je outfit is pas echt af met rood-wit-blauw schmink.

Oranje versiering voor buiten

Het EK of WK is natuurlijk pas écht begonnen als de straten oranje kleuren. Hang de straat vol met deze vrolijke WK en EK vlaggenlijnen en vergeet vooral de gevelvlag niet! Het feest wordt nog completer met dit oranje afzetlint van 12 meter. Ook kun je je huis of tuin volhangen met deze oranje lampion bollen, leeuw lampion of oranje ballonnen. Laat de hele buurt horen wanneer oranje scoort met een harde toeter. Het kan niet gek genoeg!

WK 2022: benodigdheden voor een groot feest

Scoor al je WK 2022 benodigdheden bij Jan Monnikendam. Samen maken we er een groot feest van! Juich onze helden naar de finale. Voor al je oranje WK feestartikelen, kun je bij ons terecht! Hoe ver gaan we het dit WK schoppen?

Koop WK en EK versieringen bij Jan Monnikendam

Koop al je WK en EK versieringen bij Jan Monnikendam. Voor zowel feestversiering als een complete feestoutfit kun je bij ons terecht. Wil je eerst je oranje outfit passen? Kom dan langs bij ons in de winkel in Haarlem!