Verjaardag versiering 90 jaar

 

Bij Jan Monnikendam snappen we dat het bereiken van 90 jaar niet zomaar een leeftijd is. Het is een “Wow, je hebt heel wat kaarsjes uit te blazen!”- moment. Dus, laten we die 9 decennia in stijl vieren met vrienden, familie en de meest kleurrijke feestdecoraties. Onze te gekke 90 jaar versieringen zijn dé manier om jouw feest een kleurrijk tintje te geven. Bestel snel en eenvoudig online en maak je klaar voor een knalfeest!

Lees meer >
Filter producten

Versiering 90 jaar

Je weet wat ze zeggen: leeftijd is maar een getal, maar 90 is wel een heel cool getal om te bereiken! Daarom verdient deze leeftijd ook een onvergetelijk feestje. Bij Jan Monnikendam maken wij jou het geven van een feestje graag zo makkelijk mogelijk. Feestelijke slingers, ballonnen en tafeldecoraties, we hebben alles in huis om jouw feestlocatie om te toveren tot een waar festijn. Dus waar wacht je nog op? Haal die dansschoenen uit het stof, zet je feestmuts op en laten we een feest creëren dat nog een eeuw lang zal nagalmen!

Vier 90 jaar

Dus, je hebt 90 rondjes om de zon voltooid? Dat verdient een knalfeest! Onze feestversiering heeft alles om je ruimte om te toveren tot een festijn. Van glinsterende cijferballonnen die ’90’ roepen tot slingers die elke hoek met kleur vullen. Of je nu een groot knalfeest wilt geven, of met een klein clubje wilt genieten van deze mooie dag, wij hebben versiering die bij elke gelegenheid past. Denk aan een tafel die glanst met confetti, en ballonnen die je laten zweven op een wolk van feestvreugde. En die verjaardagstaart? Die kan niet wachten om 90 kaarsjes te dragen. Bestel jouw versiering voor een 90e verjaardag eenvoudig online of bezoek onze winkel in Haarlem. Ons team staat voor je klaar!