Sprookjes en Superhelden

 

Lang, heel lang geleden in een land hier ver vandaan was eens iemand op zoek naar de beste sprookjes of superhelden outfit. Ben jij groot geworden met sprookjes zoals Sneeuwwitje, Assepoester of Doornroosje dan komt deze zin jou bekend voor. Wil jij nu niets liever dan zelf verkleed gaan als jouw favoriete sprookje? Dat kan! We beschikken over een uitgebreid assortiment van superhelden en sprookjes verkleedkleding voor zowel jong als oud. Neem dus een kijkje in ons uitgebreide assortiment en ga op zoek naar de outfit of accessoires die bij jou passen!

Lees meer >
Filter producten

Sprookjes en superhelden verkleedkleding voor kinderen

Heeft jouw kind binnenkort een feestje op de planning staan en gaat hij of zij het liefste als zijn favoriete superheld of sprookjes prinses verkleed? Neem dan nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment sprookjes en superhelden verkleedkleding voor kinderen. De maten lopen uiteen van verkleedkleding voor baby’s van 6 maanden tot en met verkleedkleding voor kinderen met maat 164. Zo is er voor elk kind wat wils. De kinderen kunnen de kleding natuurlijk ook eerst komen passen in onze winkel in Haarlem. Zo weet je zeker dat je de juiste maat hebt.

Sprookjes en superhelden kostuums voor volwassenen

Is het tijd om de wereld te laten zien wie jouw grote superheld is? Dat kan, ga verkleed als Superman, Spiderman of Wonder Woman. Liever als Stormtrooper of The Joker? Ook dit is mogelijk. Er is namelijk volop keuze in ons assortiment. Scroll door onze shop heen en laat je verbazen door deze wondere wereld van sprookjes en superhelden kostuums. 

Zit jouw outfit er niet tussen? Geen paniek, neem een kijkje bij ons complete assortiment verkleedkleding voor heren of verkleedkleding voor dames en vind alsnog de juiste outfit!