Happy Birthday

 

Hoera! Tijd voor feest! Hang de slingers op, zet de hapjes klaar en vier je verjaardag in stijl! Of je nu 8 of 80 jaar oud wordt, bij Jan Monnikendam vind je kleurrijke en feestelijke decoraties die elke verjaardag extra speciaal maken. Laat aan iedereen zien dat je jarig bent met onze ‘Happy Birthday’ feestversieringen, of zet de jarige in het zonnetje en geef een Happy Birthday ballon of verjaardagskaart cadeau. Zet de feestmuziek aan en maak je klaar voor een onvergetelijke feestervaring!

Lees meer >
Filter producten

Vrolijke versieringen en opvallende decoraties

Bij Jan Monnikendam draait het allemaal om vrolijkheid en feestvreugde! Een verjaardag moet gevierd worden, en wij weten als geen ander hoe dat moet. Versier het huis met kleurrijke slingers die de ruimte opvrolijken, blaas de ballonnen op en dek de tafel met feestelijke bordjes, bekers en servetten. Van versieringen met Happy Birthday voor de man, tot feestdecoraties met Happy Birthday voor de vrouw, we hebben voor ieder wat wils!

Feestelijke accessoires

Naast de feestversieringen hebben we bij Jan Monnikendam ook gedacht aan feestelijke accessoires om de jarige extra in het zonnetje te zetten. Geef de jarige een Happy Birthday sjerp die hij of zij trots kan dragen en zich speciaal laat voelen op deze speciale dag. En laten we de feesthoedjes niet vergeten! Zet allemaal een feesthoedje op en maak van elke gast een feestvarken. Het zijn de kleine details die het verschil maken en zorgen voor een onvergetelijke verjaardag.

De jarige job verrassen 

Bij een verjaardagsfeest draait het niet alleen om de feestversiering, maar ook om het verrassen van de jarige job! Bij Jan Monnikendam hebben we een scala aan cadeau-opties die de jarige ongetwijfeld een glimlach op het gezicht zullen bezorgen. Schrijf een lieve en persoonlijke verjaardagswens op een vrolijke verjaardagskaart, of laat de jarige zweven van vreugde met een Happy Birthday heliumballon. Wil je de jarige in de maling nemen? Ga dan voor een grappige beker met een hilarische opdruk, of geef de jarige een paar funny socks cadeau. Wat je ook kiest, met onze verrassende cadeau-opties maak je de verjaardag van de jarige job extra speciaal en zorg je voor nog meer lachbuien en blije momenten op deze feestelijke dag!