Diverse accessoires

 

Met meer dan 10.000 producten heeft Jan Monnikendam een ruim assortiment aan feestartikelen. Een outfit maak je compleet met bijpassende accessoires. Voor ieder idee hebben wij daarom de leukste producten. Wij beschikken altijd over een grote voorraad, zodat je zowel online als in de winkel de producten vindt waar je naar op zoek bent.

Lees meer >
Filter producten

Maak je outfit compleet

Verkleedfeestjes staan bekend om de meest originele en mooiste kostuums. Bij Jan Monnikendam slaag je gegarandeerd. Binnen ieder thema vind je bijpassende outfits en de leukste accessoires. Onder diverse accessoires vind je meer dan 100 producten en onder verkleedkleding & accessoires vind je nog veel meer verkleedkleding artikelen. Ontdek de producten in de shop en stel een origineel feestoutfit samen.

Ruim aanbod accessoires

Ieder outfit en idee vereist andere accessoires. Wij hebben voor ieder feestje verkleedkleding en accessoires van goede kwaliteit. Naast de diverse artikelen vind je in de shop ook accessoires zoals vleugels, beenwarmers, maskers, bretels, brillen, plaksnorren en nog veel meer. Onze uitgebreide productbeschrijvingen zorgen ervoor dat je zeker weet wat je bestelt. Toch nog twijfel? Kom langs bij onze vestiging in Haarlem. In onze winkel kun je de accessoires bekijken, passen en vergelijken. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte outfit!