Muziek instrumenten

 

Heb jij binnenkort een muziekgerelateerd themafeest of is het alweer tijd voor carnaval en wil je zeker weten dat je de juiste snaar raakt? Dan kan een passend muziekinstrument natuurlijk niet ontbreken! Dus speel jij de sterren van de hemel met een opblaas gitaar of ga jij toch voor een mooie saxofoon? Neem snel een kijkje in het assortiment. Jan Monnikendam beschikt namelijk over een ruim assortiment van muziekinstrumenten om jouw look compleet te maken.

Lees meer >
Filter producten

Opblaasbaar muziekinstrument

Jan Monnikendam beschikt over een uitgebreid assortiment van verschillende soorten muziekinstrumenten; zo ook over opblaasbare instrumenten. Van een mooie opblaasbare elektrische gitaar tot een kleurrijke opblaasbare banjo. De elektrische gitaar is op ware grootte en de banjo is 88 cm lang. Met een van deze instrumenten weet je zeker dat je indruk maakt op het feestje. Het mooiste is nog; je hebt geen muziekles nodig om de muziekinstrumenten te bespelen. Dus grijp je kans en pak die solo!

Microfoons en meer!

Naast de echte muziekinstrumenten ben je ook voor microfoons bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. Het is tijd om ongegeneerd mee te zingen met jouw idool; niks houd je nu meer tegen! Ga jij voor een opvallende roze glitter microfoon, een opblaasbare zwarte microfoon of toch voor de microfoon met zilveren glitter bovenzijde. Je kan bij ons alle kanten op!

Maar ook voor sfeervolle roltongen, kazoos en Spaanse castagnetten bieden wij een ruim aanbod aan. Bekijk ons assortiment en bestel de muziekinstrumenten die het beste aansluiten op je wensen. 

Ben je op zoek naar een mooie outfit om je look compleet te maken? Bekijk dan ons brede aanbod van verkleedkleding en kies daarbij een bijpassende pruik. Maak je outfit af en wees verzekerd van een spetterende indruk op het feest!

Heb je nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!