1 – 15 jaar

 

Klaar om te feesten en te rocken? Bij Jan Monnikendam hebben we de ultieme feestversiering voor kids van 1 jaar tot 15 jaar! Van luierhelden tot coole tieners, we hebben alles in huis om jouw kinderfeestje te laten knallen. Het organiseren van een onvergetelijk verjaardagsfeest is een bijzonder cadeau voor een jarig kind, dus laat die confetti vliegen en maak je klaar voor een feestexplosie die elke leeftijd doet shinen!

Lees meer >
Filter producten

Kleurrijke en speelse thema’s

Bij ons draait het om kleur, fun en te gekke thema’s! Voor de kleintjes hebben we magische thema’s zoals prinsessen en dieren. En de grote kids kunnen losgaan met vette thema’s zoals voetbal, jungle en disco. Of je nu een roze prinsessenfeestje wilt organiseren of een stoer jungle-avontuur wilt beleven, onze feestversieringen brengen het thema tot leven en zorgen voor een feestelijke sfeer waar kinderen dol op zullen zijn! Dus gooi die dansmoves in de mix en rock het feestje als een echte party pro. Bij Jan Monnikendam weten we hoe je het dak eraf moet blazen!

Van ballonnen tot tafeldecoraties

Bij Jan Monnikendam vind je een alles wat je nodig hebt voor het geven van een awesome kinderfeestje van 1 – 15 jaar. Ballonnen in alle kleuren van de regenboog, slingers die de ruimte opvrolijken en feestelijke confetti shooters om de jarige in het zonnetje te zetten. En de tafel? Die wordt een feestfestijn met onze te gekke tafelkleden, borden, bekers en servetten. Voeg een persoonlijk tintje toe met al onze leeftijdsgebonden decoraties zoals cijferballonnen, cijferkaarsjes en slingers met leeftijd 

Maak herinneringen voor het leven 

Is jouw kind binnenkort jarig? Met onze feestversieringen voor 1 tot 15-jarige leeftijd maak je onvergetelijke herinneringen voor het hele gezin. Van het zien van het stralende gezicht van een jarige peuter van 3 jaar tot het lachen en plezier hebben met je jarige tiener, de feestversieringen creëren de perfecte omgeving voor vreugdevolle momenten en blije lachjes. Dus ga aan de slag en plan de meest spectaculaire kinderverjaardag ooit, want met de juiste feestversieringen wordt elk jaar een nieuw avontuur om te vieren en te genieten!