Beroepen

 

Heb jij binnenkort een gaaf themafeest en wil je verkleed in een beroepen kostuum? Bij ons vind je hiervoor de leukste verkleedartikelen. Je kan zijn wat je maar wilt met onze mooie beroepen outfits. Ben jij ready for take off als piloot of waan je je tussen de sterren als astronaut? The sky is the limit! Blijf je liever wat lager bij de grond en voel jij je helemaal thuis op het water? Word dan kapitein voor een dag. Ons aanbod is erg divers, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Lees meer >
Filter producten

Verkleed als jouw droomberoep

Ben je op zoek naar compleet beroepen kostuum? Dan ben je bij Jan Monnikendam aan het juiste adres. We bieden verschillende complete beroepen verkleedsets aan. 

Kies jouw droomberoep, niets is te gek. Ga je met je hele vriendengroep verkleed? Kies dan voor een politieagenten kostuum die alle boeven (kostuums) in toom moet houden of begin je eigen airline, inclusief piloten en stewardessen kostuums. Onthoud: het is nooit te laat om jouw droom achterna te gaan!

Ben je alleen op zoek naar de juiste accessoires om jouw beroepen look af te maken? Bekijk dan ook ons assortiment. We hebben namelijk een breed aanbod van verschillende pruiken en beroeps accessoires om jouw outfit compleet te maken.

Beroepen verkleedkleding voor kinderen

We hebben ook een leuk assortiment voor kinderen. Wil jouw kind later bij de politie of speelt die graag voor koning? Of is je kind stiekem eigenlijk een klein boefje? Laat de outfit perfect aansluiten bij wie je kind is of wil zijn en wie weet voelt hij zich binnenkort de koning te rijk in zijn mooie outfit. Nog niet de gewenste outfit gevonden? Bekijk dan snel ons complete aanbod van verkleedkleding voor kinderen

Wil je de kleding graag eerst passen? Kom dan langs in onze winkel in Haarlem. Je kunt hier alle kleding bekijken, passen en vergelijken. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de perfecte outfit!