Beroepsaccessoires

 

Heeft je vriend of vriendin onlangs een nieuwe baan gekregen? Of ben je gewoon op zoek naar een creatief en leuk thema voor je volgende feestje? Bij Jan Monnikendam ben je aan het juiste adres! Onze collectie beroepsaccessoires, verkleedkleding, en versieringen biedt eindeloze mogelijkheden om je feest of evenement extra speciaal te maken. Van grappige dokterskostuums tot politiepetten en stijlvolle koksmutsen, we hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje!

Lees meer >
Filter producten

Beroepen themafeest

Ben je op zoek naar een origineel en vermakelijk idee voor je volgende feest? Overweeg dan om een beroepen themafeest te organiseren! Laat je gasten hun eigen favoriete beroep kiezen of een rol aannemen die totaal buiten hun comfortzone ligt. Of je nu een dokter, politieagent, chef-kok, piloot of een totaal ander beroep wilt uitbeelden, wij hebben kostuums en accessoires beschikbaar om compleet uit te pakken. Zo steel jij zeker de show op het beroepenfeest!

Beroepsaccessoires

Een perfecte outfit is niet compleet zonder de juiste accessoires. Bij Jan Monnikendam begrijpen we dat de details het verschil maken. Voor de chef-koks onder ons hebben we klassieke koksmutsen, voor de brandweermannen en -vrouwen hebben we brandblussers, en voor de verpleegsters hebben we stethoscopen. Kies eerst een compleet kostuum dat past bij het beroep dat je wilt uitbeelden, en vervolgens maak je de look af met bijpassende beroepsaccessoires. Bestel nu jouw outfit eenvoudig online! Wil je de kostuums en accessoires liever in het echt kunnen zien en passen? Kom gezellig langs in onze winkel in Haarlem! Wij helpen je bij het vinden van een gehele outfit voor het themafeest: beroepen.